Je bekijkt nu menu

menu

Weekend menu verkrijgbaar op vrijdag zaterdag en zondag.

menu p/pers €35,00

Week van 3/4/5 JUNI 

Hapje vooraf

Xxx

Carpaccio van rund parmezaan en garnituur 

xxx

Hoegaardse stoverij, slaatje en frieten 

of

Zalm mousseline, asperges en puree

xxx

coupe aardbeien met slagroom

Week 17/18/19 juni

hapje vooraf

xxx

Gegratineerde mosseltjes Parisienne 

xxx

Steak tartaar maison, sla en frietjes   

of 

Noordzee vissers bord van de chef 

xxx

Panna cotta met rood fruit

 

Week van 24/25/26 juni

hapje vooraf

xxx

Cavaillon met San daniele ham, garnituur 

xxx

Piepkuiken (poussin), dragonsaus en krieltjes  

of 

Kabeljauw rug met witte wijnsaus en puree 

xxx

Appeltaart met bourbon ijs en slagroom

Week van 27/28/29 mei 

hapje vooraf 

xxx

asperges rookte zalm en mousseline 

xxx

schartong rolletjes Nantucket, kroketten, garnituur

of

steak peperboom fris slaatje en frieten 

xxx

dessert van chef patissier