Je bekijkt nu Menu

Menu

Weekendmenu prijs 35,oo per persoon

Vrijdag, zaterdag en zondag 3-4 en 5 mei

Hapje vooraf

xxx

Kervelsoep

xxx

asperges gerookte zalm, krielpatatjes en mousseline 

xxx

Panna Cotabato met rode vruchten

Vrijdag zaterdag en zondag 17-18 en 19 mei

Hapje vooraf

xxx

asperge soep met gerookte zalm sliertjes

xxx

Tongrolletjes, Brunoise groeten, kervelroomsaus en puree

xxx

vanille ijs, warme appeltaart en crème anglaise 

Vrijdag, zaterdag en zondag 24-25 en 26 mei  

Hapje vooraf

Xxx

Kaaskroketten, parmezaan en garnituur 

xxx

Scampi tuinkruiden en pasta

xxx

coupe bresilienne

Vrijdag,zaterdag en zondag 31 mei 1 en 2 juni

Hapje vooraf

xxx

Runds carpaccio 

xxx

Hoegaarden waterzooi van kip en asperges 

xxx

tiramisu