Je bekijkt nu menu

menu

Weekend menu verkrijgbaar op vrijdag zaterdag en zondag.

menu p/pers €35,00

Week van 7/8/9 januari 

Hapje vooraf

xxx

wildkrokketjes, veenbessen en garnituur

xxx

fazant filet calvados met winters garnituur

of

paling in het groen met frieten

xxx

citroentaart, garnituur

Week 14/15/16 januari

hapje vooraf

ajuinsoep met kaastoast

kip vide, garnituur en frieten 

of 

vis korfje met krokketten

pannenkoek met ijs, chocoladesaus

Week van21/22/23 januari

hapje vooraf

xxx

scampi kapittel

xxx

Hoegaardse stoverij en garnituur

of 

kabeljauw uit de oven, kersttomaatjes en puree 

xxx

crème brûlée 

Week van28/29/30 januari

hapje vooraf

xxx

tonijn tartaar met Citrus en garnituur 

xxx

lamsfilet met rozemarijn lamsjus en gratin

of 

zalm rug filet mouseline en puree 

xxx

appeltaart met ijs 

Week van4/5/6 februari

hapje vooraf

xxx

zalm cocktail met avocado

xxx

havian blanc- blue steak met drie pepersaus en friet

of 

schelvis met amandelkorstje en saffraansaus

xxx

dessert van de chef