Restaurant Kapittelhuys

Restaurant | Brasserie | terras met speelgelegenheid

Openingsuren

OPEN 
VAN 11U00 TOT…

GESLOTEN
OP MAANDAG EN DINSDAG 

17woensdag
VandaagOpen
11:00 - 21:00

Reviews

Locatie

Restaurant Kapittelhuys, dat is heerlijk genieten in het mooie Hoegaarden, vlak bij Tienen. 

In restaurant het Kapittelhuys kan je terecht voor een gezellige avond in een gezellige omgeving. Kies jouw favoriete gerecht uit onze uitgebreide menukaart en laat je gastronomisch verwennen.

Onze kleine kaart laat je kennis maken met de betere brasserie.

Een kleine honger of zin in een snelle hap? Onze typische vlaamse klassiekers zijn een echte aanrader voor elke levensgenieter. Uiteraard aangevuld met een zorgvuldig samengestelde en uitgebreide bierkaart. 

Karaktervolle brasserie

Het Kapittelhuys brengt de echte sfeer van Hoegaarden, door zijn centrale ligging, uitzicht op de Tuinen van Hoegaarden, en sfeervolle inrichting.

brasserie met streekbieren

Iedereen kent Hoegaarden natuurlijk van het bier, maar ken je ook de andere Hoegaardse streekbieren? Geniet van de volle smaak van verfrissende Alpaïde.

Kindvriendelijk restaurant met speelgelegenheid.

Uit eten met kinderen hoort een fijne beleving te zijn voor het hele gezin. De kinderen kunnen naar hartelust spelen in de speeltuin naast het terras van het Kapittelhuys. En mama en papa? Die hebben een goed zicht op de speeltuin tijdens het genieten van een glaasje en een lekkere hap. Nog even afsluiten met een wandeling in de Toontuinen van Hoegaarden en je hebt het perfecte recept voor een heerlijk ontspannen dagje.

coming soon: vernieuwde speeltuin

Binnenkort vind je naast ons terras een vernieuwde speeltuin, zodat het nog leuker wordt om met de kinderen een dagje in het Kapittelhuys door te brengen.

Lekkers voor groot en klein

Ook onze uitgebreide kaart is kindvriendelijk. Van volledige maaltijd tot dessert, er staat sowieso iets op het menu dat in de smaak zal vallen.

De ideale uitvalbasis om het mooie Hoegaarden en omstreken te ontdekken.

Tal van wandeltochten en fietsroutes vertrekken en passeren aan het Kapittelhuys.
Hoegaarden, Tienen en omstreken zijn dan ook bijzonder mooi en uiterst geschikt om te voet of met de fiets te verkennen. Rustige veldwegen, de befaamde holle wegen, plaatsen met weinig tot geen verkeer en prachtige uitzichten vind je allemaal terug op een steenworp van het Kapittelhuys, waar je vervolgens hartelijk ontvangen wordt om nog na te genieten in onze mooie brasserie restaurant. 

Wandeltochten

Als je vertrekt aan het Kapittelhuys, dan bevind je je in geen tijd in de mooie, rustige natuur van het Hageland.

Fietsroutes

Geen betere uitvalbasis voor de mooiste Hagelandse fietsroutes dan het Kapittelhuys in Hoegaarden.